Propostes

Aquesta primavera fa olor de 2022, però contemplant els actes i saraos que veiem als nostres carrers, places i parcs, també de 2023, any electoral. Potser el que hem viscut en els últims temps ens faci voler viure massa de pressa. Tot i això el 2023, com cada any, començarà el mes de gener. I començarà amb pressupostos. Avui dia, aquesta és la realitat.

I davant d’aquesta realitat, el nostre grup municipal, amb prou temps, ha presentat, als responsables polítics de les diferents àrees de l’Ajuntament, un document de propostes esperant que siguin tingudes en compte per l’equip de govern.

Ho hem fet, entre altres coses, perquè la realitat també ens diu que la situació econòmica és realment difícil, però, com hem demostrat, es poden aplicar polítiques públiques valentes per protegir la ciutadania en temps de crisi. Per sortir de la crisi, l’única forma és proporcionar certeses a la gent, protegir el seu benestar reforçant els serveis públics, avançar en nous drets i accelerar les transformacions profundes necessàries per continuar avançant, perquè els costos de les crisis no poden recaure sempre sobre els mateixos.

En realitzar aquest document no només hem tingut en compte les preocupacions i necessitats expressades pels nostres veïns i veïnes a la darrera enquesta de satisfacció publicada pel nostre Ajuntament el juny de 2021. També hem tingut en compte els compromisos adquirits pel nostre Ajuntament per complir els objectius fixats a l’agenda 2030, així com els propis compromisos adquirits pel nostre Ajuntament en polítiques d’igualtat, sostenibilitat o solidaritat i acollida.

Aquest document es centra en 4 eixos: Habitatge. Serveis socials. Urbanisme i Sostenibilitat. Informació, Transparència i Participació. Presentem propostes per ser considerades i debatudes, i ho fem amb la voluntat de contribuir al desenvolupament de la nostra ciutat. Tenim uns mesos per treballar en els pressupostos, i uns anys per avançar en els objectius de l’agenda 2030.

Amb aquest document manifestem novament el nostre compromís amb els veïns i les veïnes de Sant Joan Despí. Però la realitat també és que un mes després de presentar-lo no hem rebut ni tan sols justificació de recepció per part dels responsables polítics a qui anava dirigit.

Document: Pressupostos Municipals 2023. Propostes D’actuació i Millora complet en aquest enllaç: https://bit.ly/3zoT2x5

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *