Responsabilitat

Dèiem en l’últim Butlletí que aquesta vegada ningú quedarà enrere per aquesta crisi provocada pel COVID-19. Una crisi que precisarà de grans esforços per part de tothom, institucions y ciutadania. A nivell institucional, des de l’inici de la crisi, s’han pres mesures per evitar el col·lapse econòmic i social de país i garantir estabilitat a la ciutadania.


En les últimes setmanes hem assistit a la creació de la Comissió per a la Reconstrucció Social i Econòmica al Congrés, la Comissió d’Estudi de la Reconstrucció i la Reactivació Socials i Econòmiques al Parlament i al Pla Reiniciem per a la Reactivació econòmica i social de Sant Joan Despí.


Des Podem estem treballant des del primer moment, assumint la responsabilitat que ens correspon en cada àmbit d’actuació. Per això, dins del nostre espai, com a Grup Municipal actuarem amb la responsabilitat a què ens obliga haver participat i ser signants del Pla Reiniciem perquè aquest es dugui a terme i no es converteixi, com en altres ocasions ha succeït, en un catàleg d’intencions que queden sepultades en un calaix.


Apel·lem a la resta dels grups municipals a què assumeixin també la responsabilitat que els correspongui en cada cas i demanem la total transparència en les actuacions perquè per poder tirar endavant, el primer pas ha de ser conèixer la veritat.


Finalment apel·lem també al conjunt de la ciutadania a que assumeixi la situació que vivim i actuï en conseqüència. No seguir les indicacions dels experts, no només és un risc per a cada un de nosaltres, sinó que els nostres gestos poden provocar fins i tot la mort d’altres persones. I això es pot evitar amb actes tan senzills com respectar la distància o posar-se correctament la mascareta. Per això us demanem que actuem, també de forma individual, amb Responsabilitat.

Rafael Roldán
Regidor Podemos SJD

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *