Vaga Feminista. 24 hores. 8 de març

 vaga-feminista

El Ajuntament de Sant Joan Despí va aprovar en el Ple municipal del passat 22 de febrer una declaració institucional amb motiu del Dia Internacional dels Drets de les Dones. Aquesta declaració va comptar amb els vots a favor de PSC, SiqueEsPot, ERC, ICV-EUA, PP i CiU y la abstenció de Cs.

L’Ajuntament es compromet a sumar-se a la vaga convocada per CCOO i UGT de dues hores durant el 8 de març.

Aquesta es una vaga de caràcter internacional de 24 hores convocada a Espanya per la Comissió 8 de Març amb l’objectiu de visibilitzar que si les dones paren, el món s’atura, fer només dues hores és del tot insuficient per aconseguir-ho. Per això des del nostre grup donem suport l’aturada de 24 hores.

La nostra argumentació al següent enllaç: http://bit.ly/2CHs0zT

El Ayuntamiento de Sant Joan Despí aprobó en el Pleno municipal del pasado 22 de febrero una declaración institucional con motivo del Día Internacional de los Derechos de la Mujeres. Esta Declaración contó con los votos favorables de PSC, SíSePuede, ERC, PP i CiU y la abstención de Cs.

El Ayuntamiento se compromete a sumarse a la huelga, de dos horas durante el 8 de marzo, convocada por CCOO y UGT.

Esta es una huelga, de 24 horas, de carácter internacional convocada en España por la comisión 8 de Marzo con el objetivo de visibilizar que si las mujeres paran, el mundo se para. Hacer solo dos horas es del todo insuficiente para conseguirlo. Por este motivo, desde nuestro grupo damos soporte al paro de 24 horas.

Nuestra argumentación en el siguiente enlace: http://bit.ly/2Fu7Egl